fbpx

Nujno obvestilo

V Športnem parku Tabor krožijo govorice, da naš klub, NK MB Tabor, ugaša oziroma z 31.12.2014 naj ne bi imeli več pravice trenirati v ŠP Tabor.
Naš klub dela odlično, iz leta v leto smo boljši, bolje organizirani in samo to je razlog zakaj nam mečejo polena pod noge. Verjetno vam je vsem dobro poznan slovenski nacionalni šport, faušija in zavist. Če v Sloveniji delaš dobro ti je pač treba nagajat,  vse tiste, ki delajo slabo ali pa nič, pa so cenjeni in jim je treba pomagat. Žal skregano z logiko, ampak v takšni deželi pač živimo.

Leta 2011, ko smo začeli svojo tekmovalno pot je NK MB Tabor štel 59 otrok, danes naš klub šteje skoraj 200 otrok. Z velikim ponosom in veseljem vam sporočam, da nas ta zavidljiva številka postavlja po velikosti takoj za NK Maribor Branik. 
Mi vemo, da smo po velikosti in organiziranosti 2. največji klub v mestu Maribor, drugi pa se rajši sprenevedajo in si za tiskajo oči, ampak številke govorijo za sebe. Vse to smo pa dosegli samo na en način, s trudom in trdim delom, tako posameznikov kot otrok.

Ne nasedajte na provokacije ljudi, ki nam želijo slabo, smo šele na začetku naše nogometne pravljice in vsi zelo dobro poznamo rek: “Kar te ne ubije, te utrdi”. In to smo že velikokrat tudi dokazali in bomo spet.

Uprava
NK MB Tabor

This entry was posted in Nekategorizirano. Bookmark the permalink.