fbpx

Konec sezone 2019/20

Spoštovani,

 

otroci, starši, funkcionarji, simpatizerji in pripadniki kluba NK MB Tabor, včeraj, dne 17.04.2020 smo bili s strani nacionalne panožne zveze – Nogometna Zveza Slovenije – obveščeni, da se je sezona 2019/20 uradno zaključila za vsa tekmovanja. Razlog je seveda vsem dobro znan, pandemija COVID 19.

Zaradi dejstva, da se situacija v zvezi s koronavirusom (COVID 19) ni umirila do mere v kateri bi se vsa tekmovanja lahko nemoteno nadaljevala, je izvršni odbor NZS sprejel odločitev o zaključku tekmovanj na mladinski in amaterski ravni v tekmovalni sezoni 2019/2020. Enako bo storila, v ponedeljek 20.04.2020, tudi Medobčinska Nogometna Zveza Maribor (MNZM) in uradno zaključila tudi vsa tekmovanja pod okriljem MNZM.

S tem ukrepom želimo zaščititi predvsem zdravje nogometašev, navijačev in funkcionarjev. Posvetili se bomo načrtovanju nadaljnjih aktivnosti, usmerjenih predvsem v pripravo naslednje sezone.

O vseh nadaljnih ukrepih oziroma aktivnostih vas bomo obvestili, ko bo kaj več znanega. Do takrat pa… na svidenje, na skorajšnje snidenje.

 

P.S. #OSTANITEDOMA #OSTANITEZDRAVI

 

P.S.S. Seveda danes vsi tavamo v temi, ker ne vemo kako dolgo še bo ta situacija trajala, ampak verjamem, da bomo z veliko mero optimizma in pozitivnih misli vse rešili, mogoče bo samo malo dlje trajalo…

 

Športni pozdrav,

 

Mitja Korošec

predsednik