fbpx

Treningi v maju

Pozdravljeni!

Kot so dekleta in fantje že bili obveščeni, smo dobili dovoljenje, da ta teden ponovno pričnemo s treningi. V juniju bo ponovno nov urnik zato ta velja le za ta teden 25.5.-31.5. (v priponki).
Navodila, ki smo jih dobili s strani športnih objektov Maribor najdete v priponki, v kolikor bo prišlo do sprememb, si jih lahko preberete na naši spletni strani, FB strani ali na IG. Dekleta in fantje bodo pravočasno obveščeni o spremembah.

Kaj je ključnega v tem tednu:
– igralka/ec pride na trening oblečena in pripravljena v trening opremo – garderobe do preklica niso na voljo;
– prihod na igrišče je dovoljen največ 10 minut pred pričetkom treninga;
– treningi so zaradi upoštevanja ne prekrivanja skupin 75min in ne 90 ne glede na čas, ki je na urniku.
– treningi potekajo za zaprtimi vrati; prisotnost sorodnikov in ostalih, ki ne trenirajo nogometa ni dovoljena
– zadrževanje na športnih objektih pred in po zaključenem treningu ni dovoljeno;
– obvezna uporaba lastne pijače/bidona;
– rokovanje ni dovoljeno;
– razkužila bodo na voljo pred garderobami na Popovičevi (pred igriščem 1) in pred kontejnerji pri Ledni dvorani (umetna trava);
– treningi bodo pripravljeni v skladu z navodili in priporočili za umirjanje epidemije.

V priponki prilagamo vprašalnik, katerega smo prejeli s strani Nogometne zveze Slovenije. Vprašalnik na dan treninga igralka/ec ustrezno izpolni, podpiše ga starš oziroma zakoniti zastopnik. Treninga se lahko udeleži le, če nima nobenih znakov, naštetih na vprašalniku in nima povišane telesne temperature (nad 37°C). V kolikor ima igralec/ka katerega od naštetih znakov na vprašalniku, mora obvestiti trenerja in se ne sme udeležiti treninga.
IZPOLNJEN VPRAŠALNIK MORAJO IGRALCI/KE ZMERAJ PRINESTI ZRAVEN NA TRENING. Gre za navodila, ki smo jih dobili s strani NZS (objavljena na spletni strani NZS z 18.5.), katerih se je potrebno držati in spoštovati, v nasprotnem primeru nas in vas lahko doleti nepotrebna kazen.

Prosimo, ne glede na to, da so mogoče kakšna od navodil za koga “nepotrebna” ali “prestroga”, dajmo stisnit še kakšen teden ali dva in se ravnat po priporočilih UPRAVITELJA IGRIŠČ ŠOMB, od katerih je odvisen DOSTOP DO IGRIŠČ, ter krovne nogometne organizacije NZS, pod katero spadamo vsi klubi in pod katero tekmujemo.

Športni pozdrav
NK MB Tabor