fbpx

Novo poglavje v NKMBT

Živimo v turbulentnih časih, kjer so spremembe vsakdanje. Tudi v našem, nogometnem klubu MB Tabor, ni nič drugače. Odločili smo se, da želimo narediti korak naprej, stopiti na naslednjo stopničko in NK MB Tabor postaviti tja kamor sodi.

Tako smo se pred začetkom nove sezone okrepili v upravi kluba. In sicer direktorsko funkcijo prevzema Matej Planinc, član kluba od ustanovitve, uspešen trener in podjetnik. V klubu je sodeloval in bil eden izmed glavnih akterjev pri uvrstitvi selekcije U15 v prvo slovensko ligo, selekcij U17 in U19 v drugo slovensko ligo, se pravi, bil je eden tistih, ki je soustvarjal našo nogometno pravljico. S tega vidika, mladosti in želje po napredku, se je v tem trenutku izkazal za najboljšo rešitev pri nadaljnjem razvoju kluba. V prihodnje bo skrbel, da bo delo potekalo tekoče in da bomo na dolgi rok še uspešnejši.

Mesto športnega direktorja bo opravljal Stavre Davidovski, katerega vloga bo predvsem sodelovati s tekmovalnimi selekcijami na način koordinacije z igralci in trenerji, okrepitve kluba in omogočanje najboljšim posameznikom napredovanje v druge, višje rangirane klube, predvsem v tujini.

Stavre je hkrati tudi v vlogi skavta, za priznanega managerja nogometnega kluba Southampton iz Anglije.

Vsi, ki bodo želeli doseči nekaj več, bodo opaženi in ne samo to, tudi omogočeno jim bo napredovanje oziroma nadaljevanje nogometne poti v tujini.

Žal pa nimamo samo okrepitev, ampak tudi odhode. Iz osebnih razlogov nas zapušča Matjaž Železnik, dosedanji vodja šole, eden ključnih členov dosedanjih uspehov in odličnega dela. S svojim znanjem in izkušnjami nam je vsem pomagal, da smo se izboljšali in NK MB Tabor pripeljali do tukaj, kjer smo danes. Za vrhunsko opravljeno delo, požrtvovalnost in trud, smo mu neizmerno hvaležni ter mu na nadaljnji poti želimo vse dobro.

Vse kar počnemo v NK MB Tabor počnemo z namenom, da lahko našemu največjemu bogastvu – našim otrokom -nudimo čim boljšo izkušnjo in jim damo nekaj več za nadaljnje življenje.

 

NK MB Tabor