1
2
3
4
5
6
7


NK MB TABOR PRAZNUJE 7. OBLETNICO

Starši, otroci, trenerji, tehnični, podporniki, donatorji, sponzorji,… skratka vsi, ki ste bili in ste še del tega kluba in vsi tisti, ki to še boste.

Danes mineva že sedmo leto, odkar je nogometni klub MariBor TABOR tudi uradno začel svojo športno pot. Rast in razvoj kluba nista bila nikoli vprašljiva. Ob skrbnem načrtovanju in sistematičnem delu, smo dosegli vse zastavljene cilje, nekatere celo presegli.

Strategija razvoja nogometne šole je, da se tudi v prihodnje to ne spremeni. Naša začrtana pot je samo navzgor.

 

Kaj smo naredili v času od 11.1.11?

Otroke smo naučili igrati nogomet, lepega vedenja, spoštovanja, strpnosti, fair playa,…osvojili smo ogromno turnirjev, tako doma kot v tujini, drugih, tretjih, četrtih mest,…ob tem neizmerno uživali v trenutkih, se družili, igrali. S selekcijami U15, kadeti in mladino smo se uvrstili v najvišji rang tekmovanja, Slovensko Nogometno Ligo (SNL).

Našo nogometno pravljico smo začeli s tremi selekcijami, U8, U10 in U12, danes imamo vse selekcije U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17, U18 in U19.

Za vse selekcije skrbi 14 strokovno usposobljenih trenerjev, pod vodstvom strokovnega vodje Matjaža Železnika, ki zaključuje doktorat na Fakulteti za šport.

Ko seštejemo vse otroke, starše, funkcionarje, podpornike, donatorje, sponzorje,… presegamo številko 1.000, ko k temu prištejemo še vsa čustva in strast, ki nas povezujeta, ob in na igriščih, v vsakdanjem življenju, si upam trditi, da nam ni enakih.

Smo najvčja Nogometna šola pod okriljem Medobčinske nogometne zveza Maribor (MNZM), ena izmed največjih nogometnih šol v državi in eno bolje organiziranih športnih društev.

Ob tem jubileju si čestitajmo za vse kar smo dosegli, naj nam bo izziv, da bomo v prihodnje le še boljši.

PS: vsi zgoraj našteti ste zaslužni, da je tako in še bo,…veliko smo naredili, ampak naša pravljica se šele začenja…želimo biti najboljši.

 

HRABRO SRCE MODRA KRI, MARIBOR TABOR TO SMO MI!

 

Maribor, 11.01.2018

 

                                                                                                                                                           Predsednik

Mitja Korošec

 

O nas

Ime kluba: Nogometni Klub MB Tabor

Sedež kluba: Ruplova ulica 15

Predsednik: Mitja Korošec

Sekretar: Igor Žuraj, GSM: 040 660 870

Vodja nogometne šole: Matjaž Železnik,
GSM: 031 703 887

Pomembne povezave

Medobčinska nogometna zveza Maribor
Spletna stran medobčinske nogometne zveze Maribor

Nogometna zveza Slovenije
Spletna stran nogometne zveze Slovenije

UEFA
Spletna stran evropske krovne nogometne organizacije