Kako so se ta teden odrezale naše selekcije?

ČLANI: Zmaga na domačem terenu.

Članska ekipa je z borbeno predstavo premagala ekipo Nk Marjete in tako pridobile pomembne tri točke pred zaključno fazo prvenstva.

Najzanimivejše trenutke tekme si lahko pogledate na sledeči povezavi: https://sport.video/embed/mnz-maribor/1-clanska-liga-mnz-maribor/nk-maribor-tabor-vs-sd-marjeta-904116353

KADETI IN MLADINCI: Zmaga in poraz na domačem terenu proti Nk Rudar Velenje.

Mladinska ekipa je kljub odlični in borbeni predstavi morala priznati premoč nasprotnikom NK Rudar. Strelec zadetka je bil Žiga Kasjak v 21. minuti.

Komentar na tekmo je podal trener mladinske ekipe ter predsednik kluba, MATEJ PLANINC: “Ekipa je igrala odlicno. Vsi so pokazali pristop in zeljo na zelo visokem nivoju in vsi so ponosno in s srcem zastopali barve kluba. Predstave so manifestacija odlicnega dela tako igralcev kot vseh klubskih delavcev. Tekmovalno gledano nas seveda boli poraz ampak vse ostalo na igriscu je izgledalo dobro in kaze na konstantni napredek skozi celotno sezono. Glede na to da vecina mladincev igra tudi za clansko ekipo pa je prikazano na obeh frontah se toliko bolj za pohvaliti. V tekmi proti najverjetnejsemu prvaku 2.SML zal nismo izkoristili prigaranih priloznosti in zakljucnih zog. Za to smo bili kaznovani. Tekma bi se lahko obrnila tufi v drugo smer. Rezultat je zato mogoce tudi nepravicen. Nasprotniku cestitamo za zmago, sami pa gremo dvignjenih glav in ponosno v zadnje tekme sezone.”

Kadetska ekipa je pokazala odličen pristop in karakter ter zasluženo slavila proti Nk Rudar Velenje z rezultatom 3:0. Strelca za našo ekipo sta bila Gal Mauko v 6. minuti in Nejc Kop v 51. in 75. minuti.

OSTALE SELEKCIJE

Ostale selekcije so bile deležne prostega vikenda, kjer so nabirale moči za prihajajoče tekme in turnirje.

#TaborskiLevi #HrabroSrceModraKri