Kako so se ta teden odrezale naše selekcije?

ČLANI: Poraz na gostovanju pri Nk Peci.

Članska ekipa je izgubila na težkem gostovanju v Črni na Koroškem pri NK Peci. Rezultat tekme je bil 2:0 za domačine. Članska ekipa je nastopila v sledeči postavi: Rozman, Šantl, Bijelić, Biriukov, Vesenjak, Leskovar, Doplihar, Šabani, Hodžić, Pušnik, Sternad, Dedić, Cungl, Klasinc, Galun.

Vrhunce tekme si lahko pogledate na sledeči povezavi: https://youtu.be/XnqH-igMCQc

KADETI IN MLADINCI: Zmaga in remi na gostovanju pri NK Dravi Ptuj.

Mladinska ekipa je oslabljena gostovala pri Nk Dravi Ptuj ter remizirala z rezultatom 1:1. Mladinska ekipa je igrala v sledeči postavi: Vrečar, Grandošek, Kompan, Kocmut, Ganiu, Weixl, Ivić, Curkič, Zemljič, Strniša, Kasjak, Beljić, Gomzi, Darmopil. Strelec Lukas Kocmut v 18. minuti.

Kadetska ekipa je na gostovanju pri Nk Dravi Ptuj dosegla zmago z rezultatom 2:1. Ekipa je odigrala taktično inteligentno tekmo, kar je zadostovalo za tri točke. Kadeti so igrali v sledeči postavi: Vidovšek, Grubor, Kranjc, Gašperut, Repnik, Sedič, Blazhovski, Kosi, Boršič, Kop, Crnolić, Mauko, Zemljič, Gomzi, Furjan, Tabaković, Pečič, Beljić. Strelec: Kosi Denis 17. in 66. minuta.

U15: Zmaga proti Nk Mariboru.

Selekcija u15 je na domačem terenu gostila ekipo Nk Maribora in jo premagala z rezultatom 7:1 in tako ostaja na prvem mestu ligaške lestvice. Igrali so v sledeči postavi: Vidovšek, Benčič, Mujić, Bombek, Štorman, Kovačević, Breznik, Štumberger, Wolf, Pečič, Šildenfeld, Jančič, Dukarič, Ačko, Durović, Majcenič. Strelci: Mujić, Štumberger 2x, Ačko, Majcenič in avtogol.

Mlajše selekcije

Selekcija U13 je na ligaškem obračunu gostovala pri NK Cerkvenjak ter igrala 2:2.

Selekciji U12 in U8 sta nastopali na odličnem turnirju Pokal Mlinček v Radomljah, kjer so obojni pokazali super predstave ter zavidljivo nogometno znanje.

Ostale selekcije (u11, u10 ter u9) so nadaljevale ligaško tekmovanje

#TaborskiLevi #HrabroSrceModraKri