Prva tekma v prvi MNZ!

𝟏. 𝐋𝐈𝐆𝐀 𝐌𝐍𝐙 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐁𝐎𝐑: 🔵 𝐍𝐊 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐛𝐨𝐫 𝐓𝐚𝐛𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐝 𝐳𝐠𝐨𝐝𝐨𝐯𝐢𝐧𝐬𝐤𝐢𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐭𝐤𝐨𝐦!

NK Maribor Tabor je letošnji novinec v 1. Ligi MNZ Maribor, saj je v lanskem letu suvereno osvojil naslov v 2. Ligi MNZ Maribor. Dobro desetletje delovanja kluba, ki je sprva imel svoje poslanstvo v razvoju mladih nogometašev se je sčasoma nadgrajevalo tudi do članske ekipe. Sedaj je prišel trenutek, ko bodo Taborski Levi v nedeljo začeli svojo novo pot v članski konkurenci v 1. Ligi MNZ Maribor.

Praznovanje ob naslovu pred nekaj tedni je bilo izjemno, zagotovo pa bodo dobro vzdušje in dobre predstave prenesli tudi v novo sezono. Vodstvo kluba verjame v svoje igralce in strokovno delo, čas pa bo seveda pokazal svoje. Trenutno situacijo pred prvo domačo tekmo in velikim izzivom pa nam je na kratko opisal trener članske ekipe Rudi Viher: “𝐙𝐚 𝐧𝐚𝐦𝐢 𝐬𝐨 𝐧𝐚𝐩𝐨𝐫𝐧𝐢 𝐭𝐞𝐝𝐧𝐢, 𝐤𝐥𝐣𝐮𝐛 𝐯𝐬𝐞𝐦𝐮 𝐩𝐚 𝐬𝐞 𝐯𝐬𝐢 𝐳̌𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐢𝐦𝐨 𝐩𝐫𝐯𝐞𝐠𝐚 𝐤𝐫𝐨𝐠𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝 𝐝𝐨𝐦𝐚𝐜̌𝐢𝐦𝐢 𝐧𝐚𝐯𝐢𝐣𝐚𝐜̌𝐢. 𝐎𝐤𝐨𝐬𝐭𝐣𝐞 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐞 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐚 𝐢𝐳 𝐩𝐫𝐞𝐣𝐬̌𝐧𝐣𝐞 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐦𝐨 𝐩𝐚 𝐭𝐮𝐝𝐢 𝐧𝐞𝐤𝐚𝐣 𝐩𝐨𝐦𝐞𝐦𝐛𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐤𝐫𝐞𝐩𝐢𝐭𝐞𝐯, 𝐤𝐢 𝐬𝐨 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐧𝐞 𝐳𝐚 𝐢𝐠𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐧𝐚 𝐯𝐢𝐬̌𝐣𝐞𝐦 𝐧𝐢𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐭𝐞𝐤𝐦𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚. 𝐄𝐤𝐢𝐩𝐨 𝐬𝐨 𝐨𝐤𝐫𝐞𝐩𝐢𝐥𝐢 𝐓𝐚𝐝𝐞𝐣 𝐖𝐞𝐢𝐬𝐬, 𝐃𝐚𝐫𝐢𝐨 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐡 𝐭𝐞𝐫 𝐙̌𝐚𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐧𝐢𝐤. 𝐍𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐭𝐞𝐤𝐦𝐚𝐡 𝐬𝐦𝐨 𝐢𝐠𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐨, 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐩𝐚 𝐣𝐞 𝐬̌𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐯 𝐧𝐚𝐬̌𝐢 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐢, 𝐤𝐢 𝐩𝐚 𝐠𝐚 𝐛𝐨𝐦𝐨 𝐫𝐚𝐳𝐯𝐢𝐣𝐚𝐥𝐢 𝐯 𝐧𝐚𝐬𝐥𝐞𝐝𝐧𝐣𝐢𝐡 𝐭𝐞𝐝𝐧𝐢𝐡. 𝐏𝐨𝐯𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐛𝐢 𝐧𝐚𝐬̌𝐞 𝐧𝐚𝐯𝐢𝐣𝐚𝐜̌𝐞, 𝐝𝐚 𝐧𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐝𝐩𝐫𝐞𝐣𝐨 𝐧𝐚 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢 𝐭𝐞𝐤𝐦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐢 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐢 NK Tehnotim Pesnica, 𝐤𝐢 𝐣𝐞 𝐳̌𝐞 𝐮𝐯𝐞𝐥𝐣𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐯𝐨𝐥𝐢𝐠𝐚𝐬̌.”

NK Maribor Tabor, dobrodošel v 1. Ligi MNZ Maribor, želimo vam uspešno sezono!

PS. Vsi, ki spremljamo razvoj nogometa na čudoviti taborski športni lokaciji, pa si želimo, da bi v bližnji prihodnosti tam stal tudi nov športni objekt s tribuno, ki bi temu delu mesta dal nove delovne energije in možnosti za razvoj športnega turizma. Dobre igre in odlično vzdušje na prihajajočih tekmah so zagotovljeni, mogoče pa bodo v prihodnje tudi boljši pogoji za gledalce. Verjamemo, da je to tudi velika želja za Šport Maribor! Se vidimo v nedeljo na tekmi!

#VzgajamoPovezijemoNavdihujemo