Vpis

Vodstvo NK MB TABOR gradi v našem okolju močnejšo zavest o nogometu, saj se dobro zaveda, da je nogomet najbolj priljubljena igra na svetu. Vodstvo NK MB TABOR sestavlja skupina optimistov, ki z veliko volje in strokovnim znanjem gradi filozofijo na temeljih: zagovarjanje zdravega načina življenja, prijateljstvo, socialnost, priljubljenost.

Zagovarjanje zdravega načina življenja

Vsak človek potrebuje gibanje, ki je tako rekoč zasvojenost vsakogar. Šport že sam po sebi daje zdrav odnos do udeleženca. Zraven sodi še zdrava prehrana/ bistra glava ter zdrav duh v zdravem telesu.

Prijateljstvo

V klub smo včlanjeni vsi, ki imamo radi nogomet, ob katerem krepimo trdne prijateljske vezi znotraj kluba in v odnosih do zunanjih simpatizerjev ter navijačev našega kluba, kakor tudi do drugih športnikov.

Socialnost

Ni ga čez druženje ob igri. Večkrat se člani, skupaj z našimi simpatizerji, družimo tudi ob igrišču (letovanja, pikniki, ipd.).V klubu radi navijamo tudi za druge in tako nogometaši hodimo na različne tekme, saj podpiramo vse športnike, ne glede na panogo.

Priljubljenost

Zmaga nima pomena, kadar jo slaviš sam. Najsi gre za peščico klubskih entuziastov ali skupino navijačev ob igrišču – klub močno ceni vsakogar, ki vanj verjame in se želi zahvaliti vsem, ki mu pokažejo, da na zastavljeni poti ni sam.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE ZA VPIS